鉄板焼コース「蘭」
Teppan-yaki Course 「Ran」
¥19,800-
白身魚の吹き寄せ 鉄板仕上げ
Simmered white fish finished on Teppan
自家製焼胡麻豆腐
Homemade baked Sesame tofu
スープ・ピストゥ
Soup pistou
天然鮮魚の鉄板焼き 秋茄子のソース
Teppan Grilled Wild Fresh Fish with Autumn Eggplant Sauce
活け鮑の鉄板蒸し焼き ブルギニョンバター
Steamed and grilled Live abalone with Bourguignon butter
季節の焼き野菜
Seasonal grilled vegetables
常陸牛フィレステーキ 三種の薬味をお好みで合わせて
Fillet steak of Hitachi beef with 3 kinds of spices
ガーリックライス 香の物 赤出汁
Garlic rice with Japanese-style pickles and red miso soup
季節のデザート
Seasonal dessert
仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)
*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)