鉄板焼コース「蘭」

Teppan-yaki Course 「Ran」
¥19,800-

 

 

 

白身魚の吹き寄せ 鉄板仕上げ
Simmered white fish finished on Teppan

 

 

自家製焼胡麻豆腐
Homemade baked Sesame tofu

 

 

スープ・ピストゥ
Soup pistou

 

 

天然鮮魚の鉄板焼き 秋茄子のソース
Teppan Grilled Wild Fresh Fish with Autumn Eggplant Sauce

 

 

活け鮑の鉄板蒸し焼き ブルギニョンバター
Steamed and grilled Live abalone with Bourguignon butter

 

 

季節の焼き野菜
Seasonal grilled vegetables

 

 

常陸牛フィレステーキ 三種の薬味をお好みで合わせて
Fillet steak of Hitachi beef with 3 kinds of spices

 

 

ガーリックライス 香の物 赤出汁
Garlic rice with Japanese-style pickles and red miso soup

 

 

季節のデザート
Seasonal dessert

 

 

 

仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)

*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)