鉄板焼コース「蘭」

Teppan-yaki Course 「Ran」
¥19,800-

 

 

 

自家製焼胡麻豆腐
Homemade baked sesame tofu

 

 

浅利とベーコン、キャベツのスープ フィルム仕立て
Soup of Manila clam, bacon and cabbage

 

 

天然鮮魚の造里 山山葵醤油
Sashimi of natural fresh fish with wasabi and soy sauce

 

 

白身魚の鉄板焼き 湯葉包み 柚子風味のソース
Teppan grilled white fish wrapped in Yuba with yuzu flavor sauce

 

 

天然活け鮑の蒸し焼き 青さ海苔ソース
Steamed and grilled natural live abalone with green laver sauce

 

 

季節野菜の焼き天麩羅
Grilled Tempura with seasonal vegetables

 

 

常陸牛フィレステーキ 三種の薬味をお好みで合わせて
Fillet steak of Hitachi beef with 3 kinds of spices

 

 

ガーリックライス 香の物 赤出汁
Garlic rice with Japanese-style pickles and red miso soup

 

 

季節のデザート
Seasonal dessert

 

 

 

仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)

*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)