鉄板焼コース「蘭」

Teppan-yaki Course 「Ran」
¥19,800-

 

 

本日鮮魚の鉄板酒蒸し もやしソースと獅子唐オイル
Steamed Fresh Fish of the Day with Bean Sprout Sauce and Shishito Pepper Oil

 


自家製焼胡麻豆腐
Homemade baked Sesame tofu

 


阿波尾鶏とえのきのスープ
Chicken and enoki mushroom soup

 


白身魚の鉄板焼き 黄柚子香る照り焼き仕上げ
Teppan grilled White Fish with Yuzu flavor Teriyaki finish

 


活け鮑の鉄板蒸し焼き ブルギニョンバター
Steamed and grilled Live abalone with Bourguignon butter

 


季節の焼き野菜
Seasonal grilled vegetables

 


常陸牛フィレステーキ 三種の薬味をお好みで合わせて
Fillet steak of Hitachi beef with 3 kinds of spices

 


ガーリックライス 香の物 赤出汁
Garlic rice with Japanese-style pickles and red miso soup

 


季節のデザート
Seasonal dessert

 

 

仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)

*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)