鉄板焼コース「蘭」
Teppan-yaki Course 「Ran」
¥19,800-
淡路産鱧の鉄板炙り 彩り野菜の煮浸し
Teppan seared Awaji pike conger and Boiled vegetables
自家製焼胡麻豆腐
Homemade baked sesame tofu
鴨と夏野菜のフィルムスープ
Film Soup with Duck and Summer Vegetables
本日の鮮魚と茄子の鉄板焼き 生姜の爽やかなソース
Teppan grilled Today's fresh fish and eggplant with a fresh ginger sauce
活け鮑の鉄板蒸し焼き ブルギニョンバター
Steamed and grilled Live abalone with Bourguignon butter
季節の焼き野菜 湯葉餡掛け
Seasonal grilled vegetables with Yuba bean paste
常陸牛フィレステーキ 三種の薬味をお好みで合わせて
Fillet steak of Hitachi beef with 3 kinds of spices
ガーリックライス 香の物 赤出汁
Garlic rice with Japanese-style pickles and red miso soup
季節のデザート
Seasonal dessert
仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)
*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)