鉄板焼コース「蘭」

Teppan-yaki Course 「Ran」
¥19,800-

 

 

 

淡路産鱧の鉄板炙り 彩り野菜の煮浸し
Teppan seared Awaji pike conger and Boiled vegetables

 

 

自家製焼胡麻豆腐
Homemade baked sesame tofu

 

 

鴨と夏野菜のフィルムスープ
Film Soup with Duck and Summer Vegetables

 

 

本日の鮮魚と茄子の鉄板焼き 生姜の爽やかなソース
Teppan grilled Today's fresh fish and eggplant with a fresh ginger sauce

 

 

活け鮑の鉄板蒸し焼き ブルギニョンバター
Steamed and grilled Live abalone with Bourguignon butter

 

 

季節の焼き野菜 湯葉餡掛け
Seasonal grilled vegetables with Yuba bean paste

 

 

常陸牛フィレステーキ 三種の薬味をお好みで合わせて
Fillet steak of Hitachi beef with 3 kinds of spices

 

 

ガーリックライス 香の物 赤出汁
Garlic rice with Japanese-style pickles and red miso soup

 

 

季節のデザート
Seasonal dessert

 

 

 

仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)

*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)