神戸牛サーロインステーキ懐石

Kaiseki course in Kobe beef steak
¥26,400-

 

 

炙りトロ秋刀魚 鬼卸し添え
Seared Toro Pacific saury with grated Japanese radish

 

 

フォアグラおでん~5種類のブレンド出汁で~
Foie Gras Oden~5 kinds of blended soup stock~

 

 

本日の天然鮮魚の造里 料理長お奨めの薬味で
Sashimi of Natural fresh fish with Chef's recommended condiments

 

 

茸の玉締め 黒胡椒 焼椎茸
Simmered Mushroom with Egg

 

 

鱧巻き折り揚げ 長葱と生姜のソース
Deep-fried Japanese garden eel with Leeks and Ginger sauce

 

 

神戸牛サーロインステーキ 三種の薬味をお好みでご一緒に
Kobe beef sirloin steak with your choice of 3 different condiments

 

 

岐阜県飛騨地方限定米「龍の瞳」釜炊き御飯 香の物 赤出汁
Japanese ceramic kettle-cooked rice with Side dishes and Red miso soup

 

 

季節のデザート
Seasonal dessert

 

 

 

 

仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)

*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)