神戸牛サーロインステーキ懐石
Kaiseki course in Kobe beef steak
¥26,400-
春キャベツと甘鯛 長芋唐揚げ 鬼卸し霙餡
Deep-fried sea bream and yam with grated radish
鰻白焼 蛤と春大根~蛤潮仕立て~
Grilled Eel, Clam and Spring Cabbage Soup
本日の天然鮮魚の造里 料理長お奨めの薬味で
Sashimi of Natural fresh fish with Chef's recommended condiments
フォワグラ茶碗蒸し トリュフの香り
Steamed egg custard of Foie-gras and Truffle
鰆と山菜 敷菜の花ソース
Grilled Spanish Mackerel and Wild Vegetables with Rape Flower Sauce
神戸牛サーロインステーキ 三種の薬味をお好みでご一緒に
Kobe beef sirloin steak with your choice of 3 different condiments
岐阜県飛騨地方限定米「龍の瞳」釜炊き御飯
香の物 赤出汁
Japanese ceramic kettle-cooked rice with Side dishes and Red miso soup
季節のデザート
Seasonal dessert
仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)
*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)