神戸牛サーロインステーキ懐石

Kaiseki course in Kobe beef steak
¥22,000-

 

 


活け車海老 炙り帆立と山菜
Live tiger prawns, seared scallops and wild vegetables

 

 

蛤と春大根 鰻白焼 黒七味添え
Clam and spring radish with grilled eel with black shichimi

 

 

天然鮮魚の造里 料理長お奨めの薬味で
Sashimi of natural fresh fish with Chef's recommended condiments

 

 

フォワグラ茶碗蒸し トリュフの香り
Steamed egg custard of foie-gras and truffle

 

 

筍と海老真丈の挟み揚げ
Deep-fried bamboo shoots and prawns

 

 

神戸ビーフサーロインステーキ
三種の薬味をお好みでご一緒に
Kobe Beef sirloin steak with wasabi, miso with green onion and natural salt

 

 

岐阜県飛騨地方限定米「龍の瞳」釜炊き御飯
御飯のお供4品と赤出汁
Japanese ceramic kettle-cooked rice with 4 side dishes and Red miso soup

 

 

季節のデザート
Seasonal dessert

 

 

 

仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)

*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)