懐石コース「藤」

Kaiseki Course 「Fuji」
¥13,200-

 

 


鮎~夏の仕立て~
夏野菜 黄身芥子 葱ソース
Sweetfish-Summer tailoring-,Summer vegetables with Yellow mustard and Scallion sauce

 

 

フォワグラ茶碗蒸し トリュフの香り
Steamed egg custard of foie-gras and truffle

 

 

本日の天然鮮魚の造里 料理長お奨めの薬味で
Sashimi of natural fresh fish with Chef's recommended condiments

 

 

淡路産鱧とグリュイエールチーズ トマトソース 甘長唐辛子 岩塩
Awaji hamo and Gruyere cheese with Tomato sauce

 

 

車海老と煮穴子 揖保乃糸 叩きオクラ 茗荷
Tiger prawn and Simmered eel with fine White noodles

 

 

黒毛和牛と肥後紫茄子揚げ浸し
焼万願寺唐辛子 白髪葱 煎り胡麻
Japanese black beef with Deep-fried and soaked eggplant

 

 

岐阜県飛騨地方限定米「龍の瞳」釜炊き御飯
香の物 赤出汁
Japanese ceramic kettle-cooked rice with 4 side dishes and Red miso soup

 

 

季節のデザート
Seasonal dessert

 

 

 

仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)

*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)