懐石コース「藤」

Kaiseki Course 「Fuji」
¥13,200-

 

 


甘鯛温州蒸し 甘鯛ジュレ 大根卸し 水菜 雪うるい
Steamed sea bream with satsuma mandarin orange, Sea bream soup stock jelly,
grated radish, potherb mustard, hosta plant

 

 

鱧と蛤の煮物椀 冬瓜 九条葱 花穂
Simmered conger eel and clam in a soup, winter melon, kujyo leek and shiso leaf

 

 

本日の天然鮮魚の造里 料理長お奨めの薬味で
Sashimi of natural fresh fish with Chef's recommended condiments

 

 

フォワグラ茶碗蒸し トリュフの香り
Steamed egg custard of foie-gras and truffle

 

 

鰆西京揚げ 新牛蒡 甘長唐辛子
Fried Spanish mackerel with saikyo sauce, burdock root, sweet chili pepper

 

 

黒毛和牛サーロイン ホワイトアスパラ 木の芽 粉山椒
Wagyu sirloin wrapped with white asparagus, leaf bud, powdered sansho

 

 

岐阜県飛騨地方限定米「龍の瞳」釜炊き御飯
香の物 赤出汁
Japanese ceramic kettle-cooked rice with 4 side dishes and Red miso soup

 

 

季節のデザート
Seasonal dessert

 

 

 

仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)

*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)