懐石コース「藤」

Kaiseki Course 「Fuji」
¥13,200-

 

 

温玉養老豆腐 朝取り玉蜀黍掻揚
Yoro-Dofu (A dish made by adding agar to grated yam and solidifying it.)and Corn tempura

 

鰻有馬煮と新牛蒡 振柚子
Eel stewed with Arima pepper and soy sauce and burdock, Yuzu

 

本日の天然鮮魚の造里 料理長お奨めの薬味で
Sashimi of Natural fresh fish with Chef's recommended condiments

 

フォワグラ茶碗蒸し トリュフの香り
Steamed egg custard of Foie-gras and Truffle

 

鮎焼寿司 風干し 蓼しゃり
Grilled ayu fish sushi , vinegared ginger

 

淡路産鱧とグリエールチーズ 夏野菜
Awaji conger eel and Gruyere cheese, summer vegetables

 

黒毛和牛サーロイン 加茂茄子 共地生姜餡
Japanese black Sirloin and eggplant with Ginger-flavored DASHI Sauce

 

岐阜県飛騨地方限定米「龍の瞳」釜炊き御飯
香の物 赤出汁
Japanese ceramic kettle-cooked rice with Side dishes and Red miso soup

 

季節のデザート
Seasonal dessert

 

仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)

*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)