懐石コース「葵」
Kaiseki Course 「Aoi」
¥19,800-
稚鮎 夏野菜のサラダ仕立て
Sweetfish with Summer vegetable salad
淡路島産鱧と玉葱 水菜 マイクロ春菊 柚子胡椒
Simmered hamo of Awaji Island with Onion
本日の天然鮮魚の造里 料理長お奨めの薬味で
Sashimi of natural fresh fish with Chef's recommended condiments
フォワグラ茶碗蒸し トリュフの香り
Steamed egg custard of Foie-gras and Truffle
活け鮑 地海苔バターソテー 小松菜 花穂
Live abalone with Butter sauteed with Dried laver
常陸牛フィレ肉のレアカツ 大和芋 本山葵 葛醤油
Rare cutlet of fillet of Hitachi beef with Yam, Wasabi, and Soy sauce
岐阜県飛騨地方限定米「龍の瞳」釜炊き御飯
香の物 赤出汁
Japanese ceramic kettle-cooked rice with 4 side dishes and Red miso soup
季節のデザート
Seasonal dessert
仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)
*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)