懐石コース「葵」

Kaiseki Course 「Aoi」
¥19,800-

 

 

 

炙り鱧 車海老 紫蘇ぽん酢ジュレ
Roasted conger eel and tiger prawns with shiso ponzu jelly

 

 

フォワグラ茶碗蒸し トリュフの香り
Steamed egg custard of foie-gras and truffle

 

 

本日の天然鮮魚の造里 料理長お奨めの薬味で
Sashimi of natural fresh fish with Chef's recommended condiments

 

 

天然鱸と丸茄子 長野県産天空レタス包み 共地餡
Sea bass and round eggplant wrapped in sky lettuce from Nagano

 

 

鮑と長芋 梅鰹卸し 刻み大葉 茗荷
Abalone and yam, grated radish with plum and bonito, shiso leaves, Japanese ginger

 

 

常陸牛フィレ肉 焼万願寺唐辛子 胡麻 鰹節
Fillet of Hitachiniku beef, grilled Manganji chili pepper, sesame seeds, dried bonito flakes

 

 

岐阜県飛騨地方限定米「龍の瞳」釜炊き御飯
香の物 赤出汁
Japanese ceramic kettle-cooked rice with 4 side dishes and Red miso soup

 

 

季節のデザート
Seasonal dessert

 

 

 

仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)

*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)