懐石コース「葵」

Kaiseki Course 「Aoi」
¥19,800-

 

 

 

桜鯛と白子巻き折り たらの芽
Folded cherry sea bream and milt rolls with AraliaSprout

 

 

フォワグラ茶碗蒸し トリュフの香り
Sashimi of natural fresh fish with Chef's recommended condiments

 

 

天然鮮魚の造里 料理長お奨めの薬味で
Sashimi of natural fresh fish with Chef's recommended condiments

 

 

活け鮑 地海苔塩と木の芽 筍の天麩羅
Live abalone with salted laver and sprouts and Tempura of bamboo shoots

 

 

甘鯛の低温酢橘蒸し 白菜 湯葉 露生姜
Steamed sea bream at low temperature with Chinese cabbage,tofu skin and ginger

 

 

常陸牛フィレ肉 桜の香り 桜塩
Fillet of Hitachi beef smoked with cherry blossoms

 

 

岐阜県飛騨地方限定米「龍の瞳」釜炊き御飯
御飯のお供4品と赤出汁
Japanese ceramic kettle-cooked rice with 4 side dishes and Red miso soup

 

 

季節のデザート
Seasonal dessert

 

 

 

仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)

*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)