懐石コース「葵」
Kaiseki Course 「Aoi」
¥19,800-
車海老と帆立 スターナイト苺と山菜の仕立て 塩ぽん酢ジュレ
Tiger Prawns and Scallops with Star Night Strawberries and Wild Vegetables,Salt Ponzu Julep
フォワグラ茶碗蒸し トリュフの香り
Steamed egg custard of Foie-gras and Truffle
本日の天然鮮魚の造里 料理長お奨めの薬味で
Sashimi of Natural fresh fish with Chef's recommended condiments
黒毛和牛旨煮 チーズのアクセント
Braised Japanese black beef with cheese
白子蒸し寿司 揚げ菜の花餡
Steamed Sushi with Milt Steamed with Deep-fried Rapeseed blossom Starchy Sauce
春キャベツと甘鯛 長芋唐揚げ 鬼卸し霙餡
Deep-fried sea bream and yam with grated radish
黒毛和牛フィレ肉 ホワイトアスパラ焼浸し
Fillet of Japanese black beef with grilled soaked white asparagus
岐阜県飛騨地方限定米「龍の瞳」釜炊き御飯
香の物 赤出汁
Japanese ceramic kettle-cooked rice with Side dishes and Red miso soup
季節のデザート
Seasonal dessert
仕入れ状況によりメニューは変更になる可能性がございます
表示価格は消費税を含みます/ 別途10%のサービス料を頂戴いたします(個室利用の場合は15%)
*Menu is subject to change depending on availability.
*Display prices include sales tax.
*Additional 10% service charge will be charged. (15% will be charged when using a private room)